28 Mei 2011

Cabaran:Hari 5 [ Qada Version ]

Assalamualaikum ..

Hari ni dah masuk 3 hari aku tak berbelogg. Means dah 3 hari jugak cabaran aku tak tersahut. Jadi aku wujudkan qada version aku sendiri. Heheh

CABARAN Hari 5 : SIAPA YANG ANDA SUKA DAN KENAPA ANDA SUKA DIA


Siapa dia? Of course lelaki. Aku kan gay.HAHA
Aku suka dia dah lama. Agak lama sampaikan dia rasa perasaan suka tu mcm common la bagi dia.
Korg paham tak?? 7 years you know. Suka means nothing to him laa. So sad -__-

Aku kenal dia setat aku masuk form 1 lagikk. Time tu dia transfer dari sekolah lama dia sbb nakal sgt. Macammana kenal? Aku dan dia stay asrama. Sweet tak?sweet tak? Mesti ada yg kata cinta mongett kan.HAHA. Suka hati korg laa ~

Aku tak tahu the ways tuk describe diri dia..Simply, dia tua setahun dari aku. Sekarang dia pun siswa dekat salah satu IPTA. Yes, aku stalk life dia! Teruk tak aku?HAHA. The thing ppl should know ‘bout him is dia akan dptkan apa yg dia mahu smpai dpt.DONE!

Kenapa aku suka dia? Entahlahh. Suh dia jawabb :)

Tiada ulasan:

Catat Komen